Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2013 14:18 - Дано БОГ ДА ОПАЗИ ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА и СЪХРАНИ НАРОДА
Автор: felliks Категория: Политика   
Прочетен: 1292 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 08.03.2013 07:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Какво трябва да направим за да запазим България като държава?
    
       
  Да си зададем следните въпроси:

Съществува ли България?

- Погледнато обективно Да. Но само със следната уговорка до кога. Фактите говорят за целенасочено ограничаване и спиране на развитието в която и област да погледнем. Страна с най- нисък  доход на глава от населението в ЕС. Страна без никакво производство. Страна с най- ниска раждаемост, при условие че сме в начелото в класацията на страните с най-бързо застаряващо население. За съжаление  можем да направим сравнението, че прилича на  кораб чийто екипаж и капитан са загубили способността си да виждат, да чуват и да преценяват действията си. Този кораб се носи по течението или в зависимост от вятъра които изпълва платната му, с други  думи без цел и посока.

Да си зададем въпроса Всичко това не е ли продиктувано от нечий чужди интереси?Какви са последствията за кораба, пътниците и екипажа?

Какво се случи с България през последните години?

Това което в исторически план още от създаването на Римската империя до Освобождението на България никои не успя да направи. С две думи:  Стигнахме до там че народа да бяга от собствената си Родина, забележете при условие че няма воина и други произтичащи от това последствия.

Какво се случва с народа живеещ в България?

Обедняващ, Остаряващ, Обезверен, Озлобен. Това са само част от емоциите които бушуват, а това че е   Излъган от политиците на които  се е надявал да променят нещата към по добро. Окраден  благодарение на прокараните лобиски  закони, които са в разрез с ЗЗК и други  основни права на гражданите. Дори  и пълния АБСУРД да стигнем до там правителството и Народното събрание да гласува закон който да  наказва Потребителите т.е Народа които иска да потърси правата си и свободно да изкаже мнението си. Та нали по закон банките са търговски дружества  както и  монополистите от ЕНРД и ТЕЦ. С тази разлика, че за извършване на този вид дейност са получили лиценз от БНБ.  Казано по друг начин Народа няма права, няма право да потърси правата си, да се защити може само да си плаща данъците, да стиска зъби, да псува. Дори когато търпението на народа свърши и излиза на улицата да протестира, да изрази мнението си, този народ е РАЗИДЕНЕН, РАЗДЕЛЕН, има различни цели и идеали. Много жалко и трагично като ситуация, както мъдрите стари българи са казвали всеки се опитва да се докопа до кацата с меда.

Народе БЪЛГАРСКИ  крайно време е да спрем да се делим на наши и ваши. Трябва да си дадем ясна сметка за това, че на никой не му пука за нас и за България. Именно за това в момента сме на това дередже, това са  последствията от това какво  отношение  имаме към Нашата Родина.  Нека да си спомним поговорката " Сговорна дружина планина повдига". Да си припомним за момент чии наследници сме  и да се замислим: Готови ли сме да потъпчем Род и Родина, готови ли сме да се отречем от нашата национална индентичност ?.

Нека всеки сам за себе си  да вземе решение и дано е готов да понесе последиците от това решение.

До тогава дано БОГ ДА ОПАЗИ ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА и СЪХРАНИ НАРОДА.

 




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! АМИН! БОГ ...
28.02.2014 11:46
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
АМИН!
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ=Богиня Диана ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ=Бог Иза и Богиня Диана са Българи!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: felliks
Категория: Хоби
Прочетен: 48395
Постинги: 11
Коментари: 13
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930