Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2014 23:52 - Случващото се в Украйна случайност ли е ? Върви ли Украйна по пътя Югославия и Сирия ? Не сме ли свидетели как се реализира поредния сценарии от този тип?
Автор: felliks Категория: Политика   
Прочетен: 2250 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 02.03.2014 10:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      Случващото се в Украйна случайност ли е ?     Върви ли Украйна по пътя Югославия и Сирия ?    Не сме ли свидетели как се  реализира поредния сценарии от този тип?

Незнам какви въпроси си задават хората и  дали изпитват наслаждение от кадрите които се излъчват по медиите. Насилие и омраза, злоба и ненавист емоции които едва ли могат да предизвикат приятни и възвишени чувства. Да гледаш хора живели заедно, отраснали заедно, ходили в едно училище, които в следващия момент са изправени един срещу друг. Гневни изпълнени с ненавист и омраза, тези хора нито за миг не си задават ВЪПРОСА:
КАКВО ПРАВИМ? 
КАК СЕ СТИГНА ДО ТУК?
ЗАЩО СЕ СЛУЧВА ВСИЧКО ТОВА?
Ако погледнем ситуацията в Украйна от друга гледна точка и си зададем следния въпрос:   Кой има полза от разпалването, ескалирането на напрежението в тази страна?
Кой би се възползвал  от дестабилизирането на  мира в една относително спокойна страна в ЕВРОПА ?
Не стана ли Украйна жертва на политическите игри между Големите ?
На път ли е да се реализира поредния сценарии познат ни от Виетнам, Афганистан, Ирак, Сърбия?  
Нима Украйнския народ подвластен на завладелите ли го отрицателни емоции, не проумява какъв ще бъде изхода от всичко което се случва. Едва ли  се досеща  как  изпълнява, роля написана от режисьор обладан от зъл демон.
Реализирането на този сценарии само може да донесе страдание и мъка на народа, а за поръчителите които им е необходим поредния военен конфлик и изпитателен  полигон
на  който да се използват залежалите се боеприпаси. Нови печалби и държавни поръчки и финансиране на нови строго секретни проекти целящи, по-ефективно  унищожение на хората.
ДАНО хората се събудят и осъзная.
ДАНО отворят очи и прогледнат, зада видят към каква пропаст вървят.
ДАНО имат сили да си простят и заживеят отново ЗАЕДНО.

забележка: Случващото се доказва само, че няма скрупули а да не говорим за морал, липсата на човеколюбие и никъкъв шанс Истината да види дневна светлина. Вечната игра на интереси и сфери на влияние.
РАЗБИРАМ тези КОИТО продават телата си, РАЗБИРАМ тези които от нужда продават органите си! 
 ОПИТВАМ се да разбера и тези които продават ДУШАТА си! ДАНО са щасливи там където отиват и готови да платят сметката! 




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. zarenkow - Когато се разболееш от интерес и полза ли го правиш ?
01.03.2014 00:13
Същото е и с държавите. Разболяват се защото са болни. В случая са болни поради липса на елит. Елита е ликвидиран системно и методично, защото диктатурата е несъвместима с елита. Съвместима е със слугинажа. Обществото има система , елит , който я реализира и инструмента овластяване. Когато липсва елита, няма как да заработи системата и следва разпада. Селянията може да си раздава титли и отличия до второ пришествие , но това не я прави елит. Пак си е продажна, лъжлива, крадлива и безпринципна и не е в състояние да приведе системата в действие. Показателно е , че само след диктатурите следват тези разпади. Това предстои също на настоящите диктатури. Не се учудвай и не строй теории за заговори и интереси. Не мже да се бутне работеща държава освен от вътре, когато е болна. Бацилът се нарича диктатура.
цитирай
2. bezistena - ИДВА НЕБЕСНА АРМИЯ=Богиня Диана Мария и Бог Иса! Кой ще я спре!
01.03.2014 01:17
ДАНО!
АМИН!
ДАНО=Диана -Богородица!
ЗАЕДНО=Иза и Диана
Цялата световна вакханалия е заради Обетованата земя-България,като започна последният етап на битката за ТРОЯ=РАЯТ-България,същинският Рай.
Световните геополитически бури и циклони се вият по спирала,в чийто център е България-извечният стремеж на всички племена по света и свръхсекретна задача №1 за всички тайни служби по света!
Украйна,както и Беларус,Румъния,Молдова,Русия-да не говорим за Балканските страни на запад от нас...са все изконни ДревноБългарски земи и Тракийско-Българско население,поради което са подложени на перманентния геноцид с нас и заради нас най вече.
Всички тия драматични събития ще доведат с екстремални темпове и събития възстановяването на Световната Българска империя от Небесната Армия под върховното командване на явяващите се скоро Български Богове Исус и Мария!
НЕБЕСНА АРМИЯ=Бог Иса и Мария–Исус и Мария Магдалена!
ИДВА НЕБЕСНА АРМИЯ=Богиня Диана Мария и Бог Иса!Кой ще я спре!!!
ВЪРХОВНО КОМАНДВАНЕ=Бърх Бог и Богиня Майка Диана!!!
Всички други сметки и събития са незначителни и спомагателни за изпълнението на този проектиран от хиляди години процес!
Бедна ви е и най-развинтената фантазия,за чудесата и радостите,които ги идват за Българите,и чрез тях за всички човеци!
Бъди благословен,Приятелю!
Бъдете благословени,Българи и деца на Исус и Мария!
цитирай
3. socialismus - е, и малко помощ е нужна
01.03.2014 07:28
zarenkow написа:
Бацилът се нарича диктатура.

Иначе как щяха да оцеляват диктатурите които не са свързани с енергийни източници или пътища?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: felliks
Категория: Хоби
Прочетен: 48375
Постинги: 11
Коментари: 13
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930